Wij kennen het zuiden van ons land als een van de gezelligste plekken van het land. Of je er nou geweest bent of niet, aan gezelligheid kom je niks tekort, maar wat als jij een leuke activiteit moet bedenken en je komt inspiratie te kort? Wie weer is een cocktailworkshop in Breda dan precies wat jij nodig hebt.

Nu vraag je je waarschijnlijk verschillende dingen af… Kun je deze workshop ook met grote groepen doen? Wat komt er allemaal kijken bij een cocktail workshop in Breda en wat zijn de beste plekken? Wie weet ga jij bijna trouwen en is het tijd voor een goed bachelorette of bachelor festijn? Dit betekent uiteraard tijd voor een vrij ‘gezellig’ feest en wat is er dan beter dan schudden, shaken en shotten tijdens een cocktailworkshop.

Hoe werkt een cocktail cursus in Breda?

Wanneer je denkt aan een cocktailcursus, kan jij hier verschillende gedachtes bij hebben. Van een avondje uit met de meiden of mannen, tot een chique avondje uit met jouw date. Wie weet ben je op zoek naar een nieuwe hobby thuis of een verandering in beroep, maar wil jij wel eerst weten of dit bij je past. Wie weet is een cocktailcursus in Breda dan jouw roeping.

Bij binnenkomst wordt je iets meer verteld over welke dranken jij kunt gebruiken en een stukje achtergrondinformatie. Aan de hand van een professional leer je al snel meer over wat een goede cocktail, nou daadwerkelijk een goede cocktail maakt en na een informatieve opening, zullen jij en je gezelschap een keuze maken uit enkele cocktails, waarnaar jullie zelf aan de slag zullen gaan. Sluit de dag af met een proeverij, waarbij jij je eigen brouwsel uit gaat testen en beoordeel zelf of je achter of voor de bar zou moeten staan. In veel gevallen van de cocktail workshop in Breda is er ook een optie tot alcoholvrije varianten, zodat iedereen gezellig mee kan doen (en drinken (-; ).

Leukste cocktail workshops en proeverijen in Breda

Om het jou iets gemakkelijker te maken hebben we een aantal workshops op een rijtje gezet en daarbij is het natuurlijk fijn om te weten wat jij kunt verwachten van jouw uitje.

Cocktailworkz

Zoals zij zichzelf noemen: De ‘New Kid on the Block’ wanneer het gaat om de all-in cocktail experience, waarbij je een keuze kunt maken tussen beginner, advanced en masterclass. Bij de beginners leer jij de basis in een tijdsbestek van 1,5 uur afsluitend met een lekkere proeverij van 2 van jouw creaties. Wil je nou liever niet de deur uit? Dan is er zelfs de optie voor een workshop bij jou thuis. Een fijne en betaalbare cocktail workshop in hartje Breda.

PROOST

Bij proost zit je aan het goede adres voor zowel een cocktail of cocktail workshop. Hoewel je hier simpel kan shaken, zijn er verschillende arrangementen te vinden. Zo kun jij bijvoorbeeld je cocktailworkshop doen aan de hand van een BBQ of een fine dine experience. 2 uur lang leer jij de ins and outs over het vak als cocktailshaker en welke cocktails er lekker zijn. De mogelijkheden wijken uit van kleine groepen, naar grote groepen.

Bobby’s

Hold your horses! Hoewel we allemaal in zijn voor een casual barretje, is dit wel een hele bijzondere bar. Deze cocktail bar bevindt zich namelijk, ja ja… op een boot! Aangemeerd in hartje Breda zorgen deze ervaren cocktailshakers ervoor dat je een unieke en gezellige avond tegemoet gaat. De cocktail workshop is vanaf 2 personen beschikbaar en wordt goedkoper naarmate jij meer mensen meeneemt. Des te meer reden je hele vriendengroep op te trommelen dus. Wist je dat, hoewel deze locatie erg aantrekkelijk is, de bobby’s ook in andere steden te vinden zijn? Wat ons betreft ga je in ieder geval een betere cocktailworkshop in Breda, waarschijnlijk niet krijgen.