Eindhoven de gekste! En wat een stad it is! De stad staat ook wel bekend als de lichtstad en hoewel jij ook uit kan razen als hooligan bij de PSV wedstrijden, is het misschien tijd voor een uniek team uitje of een leuke date. Wat kun je precies allemaal doen? Wie weet is een cocktailworkshop in Eindhoven precies jouw ding.

Nu vraag je je waarschijnlijk verschillende dingen af… Kun je deze workshop ook met grote groepen doen? Wat komt er allemaal kijken bij een cocktail workshop in Eindhoven en wat zijn de beste plekken? Wie weet ga jij bijna trouwen en is het tijd voor een goed bachelorette of bachelor festijn? Dit betekent uiteraard tijd voor een vrij ‘gezellig’ feest en wat is er dan beter dan schudden, shaken en shotten tijdens een workshop cocktails maken in Eindhoven. Tijd om naast het shaken en shotten, met vol genot te genieten van een leuke avond. Genot, met een hoofdletter zachte g! (-;

Hoe werkt een cocktail cursus in Eindhoven?

Wanneer je denkt aan een workshop cocktails maken in Eindhoven, kan jij hier verschillende gedachtes bij hebben. Van een avondje uit met de meiden of mannen, tot een chique avondje uit met jouw date. Wie weet ben je op zoek naar een nieuwe hobby thuis of een verandering in beroep, maar wil jij wel eerst weten of dit bij je past. Wie weet is een cocktailcursus in Rotterdam dan jouw ding.

Bij binnenkomst wordt je iets meer verteld over welke dranken jij kunt gebruiken en een stukje achtergrondinformatie. Aan de hand van een professional leer je al snel meer over wat een goede cocktail, nou daadwerkelijk een goede cocktail maakt en na een informatieve opening, zullen jij en je gezelschap een keuze maken uit enkele cocktails, waarnaar jullie zelf aan de slag zullen gaan. Sluit de dag af met een proeverij, waarbij jij je eigen brouwsel uit gaat testen en beoordeel zelf of je achter of voor de bar zou moeten staan. In veel gevallen van de cocktail workshop in Eindhoven is er ook een optie tot alcoholvrije varianten, zodat iedereen gezellig mee kan doen (en drinken (-; ).

Leukste cocktail workshops en proeverijen in Eindhoven

Het vinden van een leuk teambuilding uitje of een leuke workshop kan in het doolhof van opties soms best een uitdaging zijn. Wij zetten de leukste workshops cocktails maken in Eindhoven, voor jou op een rijtje.

Santiago de Cuba

Een cocktailworkshop met een exotisch tintje vind je bij Santiago de Cuba. Een workshop waarbij je tropische cocktails leert maken met jouw gezelschap en waarbij je kunt afsluiten met een salsa workshop. Met een expert leer jij twee cocktails te maken en proeven, alle kneepjes van het vak en vervolgens de billen los te schudden. In het kader van ‘hier heb ik wel iets meer borrels’ voor nodig, zit je in ieder geval goed. Zelfs voor een workshop cocktails maken van 2 personen.

Dazzling cocktails

Voor een simpele maar krachtige workshop zonder al te veel poespas. Bij dazzling cocktails kun jij dit alles en niks meer. Parkeren kan je voor de deur, al raden wij je natuurlijk niet aan om te gaan rijden, als je met cocktails aan de slag gaat. Gelukkig is er zowel de alcoholvrije optie, als het echte werk. Bij binnenkomst wordt je verwelkomt met een starters drankje en binnen 2,5 uur leer jij alle trucjes van het vak. Belangrijke note: Deze workshops zijn wel voor grote groepen.

Bobby’s

Een cocktailbar die in meerdere steden te vinden is en daarom ook in het mooie Eindhoven! En niet één, maar twee locaties. Numero uno is Bobby’s Bar Stratumseind en nummertje twee is Bobby’s bar kleine berg. Bij beide locaties zit je op het juiste adres als het gaat om een gezellige en leerzame cocktailworkshop in Eindhoven. Met niet alleen de focus op lekker cocktails, maar ook specialisatie in het maken van gin tonics, is er voor ieder wat wils. Hoe groter de groep, hoe goedkoper de cursus. Kies jij voor een cocktailworkshop of voor een gin tonic proeverij experience? Nog een pluspunt? Bobby’s is ook mogelijk te boeken op eigen locatie!