Een van de meest moderne steden van ons land, maar eentje met oh zo veel historie. Het mooie Rotterdam doet niet ten onder aan al onze steden en is de perfecte locatie voor een dagje uit. Maar naast het lopen op de markthal of het bekijken van de kubus woningen, is het natuurlijk fijn om ook eens verder te kijken dan de clichés.

Nu vraag je je waarschijnlijk verschillende dingen af… Kun je deze workshop ook met grote groepen doen? Wat komt er allemaal kijken bij een cocktail workshop in Rotterdam en wat zijn de beste plekken? Wie weet ga jij bijna trouwen en is het tijd voor een goed bachelorette of bachelor festijn? Dit betekent uiteraard tijd voor een vrij ‘gezellig’ feest en wat is er dan beter dan schudden, shaken en shotten tijdens een workshop cocktails maken in Rotterdam. Want wat is er nou leuker dan een vrijgezellenfeest met cocktails? Toch kan het ook zo zijn dat je liever een cocktailworkshop met 2 personen doet. Misschien wel met 4 personen. De mogelijkheden zijn er in ieder geval voor elke vorm van gezelschap!

Hoe werkt een cocktail cursus in Rotterdam?

Wanneer je denkt aan een cocktailcursus in Rotterdam, kan jij hier verschillende gedachtes bij hebben. Van een avondje uit met de meiden of mannen, tot een chique avondje uit met jouw date. Wie weet ben je op zoek naar een nieuwe hobby thuis of een verandering in beroep, maar wil jij wel eerst weten of dit bij je past. Of ben jij misschien opzoek naar een cocktail workshop voor je vrijgezellenfeest in Rotterdam?

Bij binnenkomst wordt je iets meer verteld over welke dranken jij kunt gebruiken en een stukje achtergrondinformatie. Aan de hand van een professional leer je al snel meer over wat een goede cocktail, nou daadwerkelijk een goede cocktail maakt en na een informatieve opening, zullen jij en je gezelschap een keuze maken uit enkele cocktails, waarnaar jullie zelf aan de slag zullen gaan. Sluit de dag af met een proeverij, waarbij jij je eigen brouwsel uit gaat testen en beoordeel zelf of je achter of voor de bar zou moeten staan. In veel gevallen van de cocktail workshop in Rotterdam is er ook een optie tot alcoholvrije varianten, zodat iedereen gezellig mee kan doen (en drinken (-; ).

Leukste cocktail workshops en proeverijen in Rotterdam

Na de skyline vanaf het water te hebben bekeken, is het tijd voor jouw cursus. Gelukkig is er aan variatie in Rotterdam geen tekort. Hieronder de meest uiteenlopende workshops cocktails maken in Rotterdam voor jou op een rijtje. Er zit vast voor ieder wils iets tussen!

Coco the cocktail company

Voor gevarieerde soort cocktailworkshops in Rotterdam, moet je zijn bij Coco. Van shake & Dine tot coco & dreams. Met verschillende spelelementen kun je hier terecht voor teambuilding, maar ook voor een gezellige avond met vriendinnen. Voor slechts 30 euro heb je een toffe cursus waarbij je alles leert over de ins and outs van de cocktail wereld.

Noah

Liever een cocktailworkshop voor 2 personen of voor 4 personen? Dan is Noah misschien leuk. Om het weekend het beste in te luiden met je besties is er haast geen betere optie, dan een leuke workshop waarbij je tussendoor ook lekker mee kan nippen. Lekker en leuk, want bij jouw cursus worden ook enkele hapjes geserveerd. Afvinken die bucketlist!

Live-escape

Heb je aan alleen cocktails maken niet genoeg en zoek je een echte dubbele klapper, dan is live escape helemaal in jouw straatje. Eerst jezelf wakker shaken en leren over het maken van cocktails, om vervolgens de dag te eindigen met, ja ja, een escaperoom. De combinatie van het tussendoor drinken van jouw zelfgemaakte cocktails om op te warmen voor het spel, klinkt eigenlijk als muziek in de oren.