1. Mojito

De Mojito is een van de meest bekende cocktails. Deze cocktail, zoals de meeste cocktails die op rum gebaseerd zijn, komt uit Cuba. De Mojito is bij het uitgaansleven erg populair. Wij leggen je uit hoe je deze populaire cocktail maakt.

Mojito maken
Mojito cocktail
Mimosa cocktail

2. Mimosa

De Mimosa wordt traditioneel als wijncocktail geserveerd in een groot champagneglas bij de brunch. De mengverhoudingen kunnen verschillen. Zo is het de uitdaging om voor jezelf de perfecte mengverhouding te vinden. Wij leren jou hoe je de perfecte Mimosa maakt.

Mimosa maken

3. Gin Tonic

De Gin Tonic is een klassieke cocktail waarmee eindeloos gecombineerd kan worden door verschillende soorten Gin en Tonic te gebruiken. Ook is het gebruikelijk smaakmakers als specerijen en verse kruiden aan de Gin tonic toe te voegen. Wij leren jou hoe je deze cocktail maakt.

Gin tonic maken
Gin Tonic cocktail
Pina Colada cocktail

4. Pina Colada

Pina Colada betekent letterlijk: gezeefde ananas. Het is een tropische cocktail waarmee je de tropen naar je huis haalt. Het is verplicht te glimlachen wanneer je deze cocktail uitdeelt. Wij leren jou hoe je deze cocktail maakt.

Pina Colada maken

5. Amaretto Sour

De Amaretto Sour is een geweldige cocktail als je de perfecte verhouding tussen zoet en zuur kan creëren. Je kan hem helemaal naar je eigen smaak maken met de verschillende Amaretto liquors. Lees hier hoe je dit doet!

Amaretto Sour maken
Amaretto Sour cocktail
Sex on the Beach cocktail

6. Sex on the Beach

Lekker aan het genieten van de zon? Dan kan de Sex on the Beach cocktail natuurlijk niet ontbreken. Deze cocktail is perfect om het zomerse gevoel naar boven te krijgen. Wij leren jou hoe je de lekkerste Sex on the Beach maakt.

Sex on the beach maken

7. Bloody Mary

Het lijkt wel alsof die rechtstreeks uit een horrorfilm komt. De Bloody Mary is een unieke in zijn soort, de tomatensaus en tabasco geven hem een spicy tintje. Wij leren jou hoe je de ideale Bloody Mary maakt.

Bloody Mary maken
Bloody Mary cocktail
Martini Cocktail

8. Martini

De Martini is waarschijnlijk de meest klassieke cocktail die er is. Al tijden valt deze bij man en vrouw in de smaak, het brengt echt iets chics met zich mee. Wil jij weten hoe je indruk kan maken met een traditionele Martini, lees dan verder.

Martini maken

9. Scroppino

Een uitgebreide lunch of lekker diner? De Scroppino past hier perfect bij. Geef je etentje net wat extra klasse door middel van deze overheerlijke cocktail. Wij vertellen je hoe je de ideale Scroppino kan maken.

Scroppino maken
Scroppino
Moscow Mule cocktail

10. Moscow Mule

De Moscow Mule is de ideale cocktail om lekker mee te experimenteren. Aan deze Amerikaanse cocktail kun je met een aantal basis ingrediënten heel gemakkelijk je eigen twist geven. Wij vertellen je hoe je dit voor jouw Moscow Mule kan doen!

Moscow Mule maken