Heb jij binnenkort een date gepland staan en ben je nog zoekende wat je jouw partner in spé te drinken zal gaan aanbieden? Dan zijn cocktails altijd een goed idee! Geloof ons, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is natuurlijk maar net waar jij en je partner van houden en welke smaken jullie lekker vinden. Als je van plan bent een spannende seksdate af te spreken, dan wil je misschien ook wel een beetje in de stemming komen voordat je vertrekt. En wat is er nu beter dan een heerlijke lustopwekkende cocktail om je avond op gang te brengen? We hebben de ultieme lijst voor je samengesteld met de meest verleidelijke en opwindende cocktails die je kunt maken.

Dirty Martini

De Dirty Martini is een klassieker onder de lustopwekkende cocktails en wordt gemaakt van gin, droge vermout en een scheutje olijfsap. De zoute smaak van het olijfsap zal je lippen doen tuiten en je tong laten kronkelen. Deze cocktail is echt het proberen waard!

Pornstar Martini

De Pornstar Martini is een trendy en sexy cocktail die bestaat uit vanille wodka, passievruchtensap en een scheutje Prosecco. De zoete smaak van de vanille en het fruitige passievruchtensap zorgen voor een explosie van smaken in je mond. Deze cocktail is een echte klassieker en geliefd bij veel mensen, dus zodra je dit drankje maakt, zit je eigenlijk altijd wel goed.

Sex on the Beach

Nog zo’n klassieker: de sex on the beach! Wie kent ‘m niet? Deze cocktail is een klassieker en wordt vaak gedronken op zomerse avonden op het strand. De mix van perziklikeur, cranberrysap, ananassap en wodka zorgt voor een zoete en fruitige smaak die je in de stemming zal brengen voor een hete en zwoele (zomer)nacht.

French Kiss

De French Kiss cocktail is een sensuele combinatie van cognac, Grand Marnier en amandel siroop. De mix van deze sterke dranken met de zoete amandel siroop zal je zeker een warm gevoel geven.

Flirtini

Wil je eens iets anders dan bovenstaande? De Flirtini is een verleidelijke mix van wodka, ananassap en cranberrysap. De zoete en fruitige smaak is perfect om de avond mee te beginnen en zal je zeker in de stemming brengen voor een spannende date. Succes gegarandeerd. Of je nu op zoek bent naar een drankje om de avond op gang te brengen of om jezelf op te warmen voor een intieme ontmoeting, deze lustopwekkende cocktails zijn perfect voor een avond vol passie en lust. Zorg ervoor dat je ingrediënten van goede kwaliteit gebruikt en drink met mate. Proost op een avond vol plezier!